Over ons

Veade is een thuiszorgorganisatie gevestigd in Utrecht. Veade is sinds 2011 actief binnen de zorgsector als gecontracteerde aanbieder binnen  verschillende gemeentes in nederland. Verder zijn wij WLZ gecontracteerd waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat bij verandering van uw indicatie u altijd verzekerd bent van dezelfde vertrouwde gezichten.

Veade onderscheidt zich door persoonlijke aandacht. De definitie van thuiszorg voor ons is actieve zorg met persoonlijke aandacht, zodat u (zo lang mogelijk) thuis kunt blijven wonen. Wij voelen ons verantwoordelijk om u zich veilig te laten voelen en u op uw gemak te laten voelen. Verder onderscheiden wij ons door de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit waarborgen wij door onze medewerkers constant te scholen. Dit maken wij mogelijk door onze samenwerking met het opleidingsinstituut, Medivus.

Veade kenmerkt zich met diversiteit waardoor wij ongeacht leeftijd, culturele en religieuze achtergronden u kunnen helpen. Uw persoonlijke wensen en behoeftes staan bij ons centraal en vormen het uitgangspunt bij onze dienstverlening.

Binnen Veade willen wij verder gaan dan enkel uw zorgbehoeftes. Wij willen onze cliënten echt leren kennen en oprechte aandacht tonen. Onze cliënten zijn divers. Wij houden hier rekening door een zorgverlener te bieden die de taal spreekt en rekening houdt met uw achtergrond. Daarbij kunnen wij u helpen bij het uitleggen van de regelgeving alsook wegwijs maken bij aanvragen.

Veade maakt zich hard voor uw idealen, wensen en behoeftes. Wij bieden gericht hulp op een manier die bij u past. Wij staan voor zorg met visie.

Scroll to Top